INDRETNING

Badeværelse

NY STIL kan give jeres badeværelse nyt liv, idet Silkecement kan påføres direkte på jeres gamle eksisterende fliser og give det et nyt og tidløst råt look. Da det kun er 3-4 mm tykt skal der ikke påmonteres en forhøjerrist. Forhøjerrist i bruseniche vil i en tilstandsreport anses for en k3’er. Da Silkecement er et vandtæt produkt og kan bruges på både gulve og vægge, vil denne løsning være 100 % tæt og uden fuger, der med tiden vil blive medtaget.

Alrum

Mange ser den rå new yorker stil som en gennemgående faktor i deres bolig/erhverv, hvor både et stilfuldt, robust og vedligeholdelsesvenligt gulv er altafgørende i deres travle hverdag. Silkecement, som er det produkt NY STIL har valgt at bruge, kan påføres på stort set alle overflader og det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis man vælger at lægge Silkecement på et trægulv, anbefaler NY STIL at der først lægges fuldlimede gulvspånplader med not og fer, da underlaget skal være stabilt når man skal påføre cementbaserede produkter.

Som tidligere beskrevet er det kun fantasien der sætter grænser og NY STIL vil herunder, med tiden vise nogle eksempler til inspiration.